Algemene Voorwaarden GEM Society

1.Algemeen

De Algemene Voorwaarden voor de GEM Society worden uitgegeven door Sparkling Jewels en maken deel uit van de Algemene Voorwaarden van Sparkling Jewels. In geval van enige tegenstrijdigheid tussen de Gem Society Voorwaarden en de Algemene Voorwaarden van Sparkling Jewels, hebben de Algemene Voorwaarden voor de Gem Society voorrang.

1.1. Als lid van de GEM Society ontvang je gepersonaliseerde aanbiedingen, kortingen en acties van ons. Deze zijn gebaseerd op je eerdere online aankopen. Wanneer je  producten van Sparkling Jewels koopt bij onze partners, zoals juweliers, warenhuizen of shop-in-shops; in landen die niet deelnemen aan het programma, worden deze niet geregistreerd op je account. In Nederland is de minimumleeftijd om een GEM Society account aan te maken 16 jaar.

1.2. Om GEM Society member te worden dient de betreffende persoon een bestelling te plaatsen in de webshop van Sparkling Jewels. 

1.3. Enkel na het plaatsen van een bestelling op de website van Sparkling Jewels komt een GEM Society member in aanmerking voor de GEM Society voordelen. 

1.4. Enkel bestellingen die geplaatst zijn ná 1 januari 2024 zullen worden meegenomen in het loyaliteitsprogramma.

 

2. GEM Society voordelen

2.1. Er zijn vijf verschillende fases binnen het GEM Society loyaliteitsprogramma. Hoe hoger de fase waarin je je bevindt, hoe luxueuzer de aanbiedingen, kortingen en acties zijn. In tegenstelling tot de basis voordelen die elke GEM Society member krijgt, zullen er per fase exclusieve voordelen boven op de basis voordelen zijn. 

2.2. Om in aanmerking te komen voor de exclusieve voordelen van een bepaalde fase, dient een GEM Society member hiervoor toestemming te geven. Dit kun je op elk moment doen via de aanmeldlink in onze GEM Society e-mail of via je GEM Society account wanneer je bent ingelogd via de website.

2.3. De vier fasen zijn hieronder beschreven, waarbij elke nieuwe GEM Society member begint in niveau 1.

  • Niveau 1 | Dedicated
  • Niveau 2 | Big fan
  • Niveau 3 | In Love
  • Niveau 4 | Obsessed

2.4. De fase waarin je je bevindt, is afhankelijk van het aantal aankopen dat je hebt gedaan met je account. Houd er rekening mee dat je wordt ingedeeld in de fase op basis van het aantal geïdentificeerde aankopen sinds het begin van je lidmaatschap, waarbij bestellingen geplaatst voor 1 januari 2024 niet zullen worden meegenomen. 

2.5. Hoe meer aankopen je doet, hoe meer voordeel je zult hebben. De voordelen waarvoor je in aanmerking komt kun je altijd vinden in je GEM Society account op de website van Sparkling Jewels. De voorwaarden van deze voordelen worden per aanbieding uitgelegd op het moment dat je hiervoor in aanmerking komt.

2.7. Alle beschikbare voordelen worden automatisch aan je account toegevoegd en zijn beschikbaar na identificatie of nadat je ingelogd bent. Aanbiedingen of verrassingen kunnen niet in geld worden omgezet, niet worden ingewisseld voor geld en niet worden overgedragen aan anderen. Aanbiedingen, kortingen en acties kunnen enkel op de website van Sparkling Jewels worden ingewisseld. Partners van Sparkling Jewels zoals juweliers, warenhuizen of shop-in-shops zijn hiervan uitgesloten. 

2.8. Elke bestelling telt mee voor de duur van 36 maanden.  

 

3. Persoonlijke gegevens

3.1. Sparkling Jewels verwerkt de volgende persoonlijke gegevens in verband met het GEM Society loyaliteitsprogramma:

De benodigde gegevens zijn:

  • voor- en achternaam
  • e-mailadres
  • geboortedatum

Andere (optionele) gegevens die we vragen zijn:

  • telefoonnummer
  • geslacht

3.2. Wanneer je aankopen doet als GEM Society member, registreert Sparkling Jewels de details van je aankoop, inclusief de datum en locatie. Op deze manier creëert Sparkling Jewels een interesseprofiel van jou om producten, diensten, ervaringen en promoties te selecteren die relevant voor jou zullen zijn. Sparkling Jewels verwerkt je persoonlijke gegevens in overeenstemming met ons Privacybeleid. 

 

4. Overig

4.1. Sparkling behoudt zich het recht voor om op elk moment de algemene voorwaarden en de inhoud van het My GEM Society loyaliteitsprogramma te wijzigen.

4.2. Los van de andere regels in deze voorwaarden, behoudt Sparkling zich het recht om je lidmaatschap aanvraag te weigeren en/of het GEM Society lidmaatschap op te schorten of te beëindigen en/of de voordelen in te trekken als gevolg van misbruik van de diensten, het programma en/of de voordelen die beschikbaar zijn voor leden.

4.5. Vanaf 1 januari 2024 zijn de deelnemende landen Nederland, België en Luxemburg. 

4.4.De voordelen van het programma kunnen per land verschillen.